پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

احتمال توافق کنگره آمریکا برای تحریم روسیه

به گزارش خبرگزاری «رویترز» «باب منندز» و «جیمز ریش» از سناتورهای برجسته آمریکایی گفتند که امیدوارند لایحه تحریم روسیه را این هفته پیش ببرند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۰ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 30
کد خبر: ۱۲۰۰۴۵

به گزارش راهبرد معاصر دو سناتور برجسته آمریکا یکشنبه شب به وقت تهران گفتند که قانونگذاران این کشور به توافق بر سر قانونی برای تحریم روسیه به بهانه اوکراین بسیار نزدیک شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، «باب منندز» و «جیمز ریش» از سناتورهای برجسته آمریکایی گفتند که امیدوارند لایحه تحریم روسیه را این هفته پیش ببرند. منندز در مصاحبه با شبکه «سی‌ان‌ان» از نزدیک بودن تحریم روسیه خبر داد و گفت: «عزم قوی دو حزبی برای حمایت از اوکراین و مجازات روسیه در صورت حمله به اوکراین وجود دارد. من معتقدم که به آن خواهیم رسید.»

لایحه سنا مهم‌ترین بانک‌های روسیه را هدف قرار می‌دهد و همچنین کمک نظامی بیشتری به اوکراین ارائه می‌کند.

منندز اظهار داشت: «برخی تحریم‌های موجود در این لایحه ممکن است قبل از هرگونه تهاجم به دلیل اقداماتی که روسیه قبلا انجام داده است، از جمله حملات سایبری به اوکراین، عملیات پرچم دروغین و تلاش‌ها برای تضعیف دولت اوکراین انجام شود. اگر روسیه حمله کند، تحریم‌ها کوبنده‌تر خواهد بود.»

سناتور ریش نیز گفت: «ما در حال کار روی نهایی شدن تحریم‌های روسیه هستیم.»

روسیه فعالیت‌ نظامی ناتو در نزدیکی مرز های خود را تهدیدی برای امنیت ملی می‌داند

رویترز در خاتمه نوشت، هنوز بین سناتورهای دو حزب جمهوریخواه و دموکرات آمریکا برای مشخص کردن نوع تحریم روسیه به ویژه در زمینه خط لوله گازی «نورد استریم-۲» که گاز طبیعی روسیه را به آلمان انتقال می‌دهد اختلاف نظر وجود دارد.

حجم اتهام‌زنی‌های غرب و تلاش آن‌ها برای اعمال فشار به روسه تا آنجایی بوده که وزارت خارجه روسیه تاکید کرده است که گمانه زنی‌ها درباره «تجاوز روسیه» بهانه‌ای برای استقرار نیروهای ناتو نزدیک خاک این کشور است.

غرب در ماههای اخیر، روسیه را به تجمع نیرو در نزدیکی مرز اوکراین و آماده‌سازی برای حمله به اوکراین متهم کرده است که مسکو تمامی این اتهامات را رد کرده است و تأکید دارد که فعالیت‌ نظامی ناتو در نزدیکی مرز روسیه تهدیدی برای امنیت ملی این کشور محسوب می‌شود و همچنین گفته است که حق جابجایی نیروهای نظامی روس در درون قلمرو این کشور را جزء حقوق خود می‌داند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر